6 ok arra, hogy részt vegyél a BME Horizon Europe 2023-24 Launch Weeken

1. Különleges beszélgetéseken vehettek részt, melyeken a BME Horizon Europe nyertes pályázói személyesen osztják meg tapasztalataikat a sikeres, több millió euro összköltségvetésű konzorciális pályázatokban való részvételről vagy a világ egyik legrangosabb kutatási  kiválósági pályázatának elnyeréséhez vezető útról. Megismerhetitek a pályázat értékelői perspektíváját is.

2. Az egyik leggyakoribb kérdés, amit kapunk tőletek: hogy lehet konzorciumokba bekerülni, partnert keresni? Hétfőn bemutatjuk, hogy segítünk ebben benneteket, szerdán egy interaktív workshop keretében tekintjük át a nemzetközi láthatósághoz vezető utakat.

3. Megnézzük, mit hozott a Műegyetem részére a Horizon Europe keretprogram első 1.5 éve. Mit látunk az Egyetem részvételének adataiból, hol vannak az erősségek és hol a kiaknázatlan lehetőségek?

4. Bemutatunk olyan pályázatokat, amik népszerűek kutatóink körében, nagy lehetőséget tartogatnak, de a sikeres pályázáshoz fontos megismerni sajátos logikájukat: Marie Curie Doctoral Networks, Staff Exchanges, Widening-pályázatok.

5. Konzultáció-időpontokat foglalhattok csütörtökre és péntekre, várjuk kérdéseiteket és személyre szabott pályázási tervet is összeállítunk nektek a 2023-24. évre.

6. Mind a Horizon-pályázatokkal még csak ismerkedő kutatók, mind a tapasztalt pályázók találhatnak számukra érdekes programokat.

A rendezvényt jelenléti formában tartjuk műegyetemi kutatók és kutatástámogatás részére, nem streameljük, nem rögzítjük, a helyszínen fényképeket készítünk. A közösségi médiában #BMEHorizonEuropeLaunchWeek hashtaggel posztolunk, köszönjük, ha Ti is használjátok.

A LinkedInen megjelent Countdown to the BME Horizon Europe Launch Week sorozat részeit itt találjátok:

További információk és program: https://horizon.bme.hu/bme-horizon-europe-2023-24-launch-week/

Share:

More Posts