Menü Bezárás

ERC felkészítő workshop az MTA szervezésében

A Magyar Tudományos Akadémia Titkársága, mint az ERC nemzeti kapcsolattartó pontot működtető intézmény, az Academia Europaea Budapest Tudásközponttal együttműködésben, 2021. november 24-én az Európai Kutatási Tanács (European Research Council – ERC) Starting és Consolidator Grant pályázataira történő felkészülést elősegítő workshopot szervez.

Az MTA Székházában tartandó, jelenléti formában tervezett, egynapos angol nyelvű workshop célja az, hogy olyan fiatal kutatóknak nyújtson gyakorlati segítséget a Starting, illetve Consolidator Grant pályázatuk benyújtásához, akik a legközelebbi ERC pályázati felhívás keretében kívánják benyújtani pályázatukat és kutatási tervük szövege már szakértők által érdemben értékelhető állapotban van.

Tekintettel arra, hogy a workshopot a V4 akadémiák elnökeinek budapesti fórumához kapcsolódóan rendezzük meg, a workshop résztvevőinek köre a fórumon részt vevő akadémiák által jelölt 3-3 résztvevőből fog állni. A jelentkezők közül az MTA Titkársága választja majd ki a workshop 3 magyar résztvevőjét.

A jelentkezési határidő: 2021. október 6.

További információk az alábbi felhívásban találhatók.

Ez is érdekelheti